Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

ΨΕΜΑΤΑ-ΛΑΣΠΗ-ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ-ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ-ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ-ΜΕΙΩΣΗ ΜΙΣΘΩΝ-ΔΙΑΣΠΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ. ΑΥΤΑ ΛΕΤΕ!!!


Ποιον νομίζετε ότι πάτε να τρομάξετε, να φοβίσετε ποιον; Κατεβείτε απ ΄ το καλάμι που έχετε καβαλήσει για λίγο και ελάτε στο λιμάνι <<ΟΤΑΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ>> στις λιγοστές δουλειές που έχουν απομείνει, να δείτε που δουλεύουμε και σε τι συνθήκες εργασίας. Έπρεπε να ξέρετε ότι χρειάζεται θάρρος και απίστευτη γενναιότητα για να κάνετε ότι κάνουμε και εμείς. Εμάς πάτε να φοβίσετε, εμάς να τρομάξετε; Εμείς που φεύγουμε το πρωί για το μεροκάματο και δεν ξέρουμε αν θα γυρίσουμε το βράδυ στο σπίτι και στα παιδιά μας. Σε ποιους νομίζετε ότι μιλάτε;;; Δε τρομάξαμε από τη παρατεταμένη ανεργία που επιδεινώσατε με τους χειρισμούς σας. Δεν μας φοβίζει καμία απειλή και κανένας εκβιασμός. Δε νοιώθουμε κανένα φόβο, δε μας τρομάζει τίποτα!!! Το μόνο που μπορούμε να νοιώσουμε είναι ντροπήπου τόσα χρόνια σας αφήσαμενα μας χρησιμοποιείτε σαν άβουλα πλάσματα στο βωμό των κομματικών σας συμφερόντων. Ντροπή είναι να ζούμε με δανεικά, ντροπήείναι να βγαίνουν τα σπίτια των συναδέλφων στο σφυρί, ντροπή είναι να ζούμε με πενιχρά επιδόματα ανεργίας σαν ζητιάνοι. Έτσι μας καταντήσατε και έτσι θέλατενα παραμείνουμε. 

Τέλος τα θέλετε τώρα αρχίζουν τα δικά μας θέλω, των εργατών της ζώνης !!! Φτιάχνουμε το σωματείο του εργάτη της ζώνης και μόνο της ζώνης! Παίρνουμε τη ζωή μας στα χέρια μας και το δικαίωμα για εργασία που μας στερήσατε.
Σταματήστε να γεμίζετε το στόμα σας λάσπη και ψέματα. Καθίστε αναπαυτικά και δώστε κανένα επίδομα ανεργίας από τις τσέπες σας γιατί η ευθύνη είναι όλη δική σας.
ΔΕΝ ΤΡΟΜΑΖΕΤΕ, ΔΕΝ ΦΟΒΙΖΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. Γιατί απλά είμαστε αποφασισμένοι!!! 
Δεν σας πιστεύουμε σας μάθαμε, σας ξέρουμε, είμαστε ενωμένοι και δυνατοί κοιτάμε τα συμφέροντα του εργάτη της ζώνης. Θα μιλήσουμε με έργα, όχι με βρώμικα και ψεύτικα λόγια. Τέλος «κύριοι» αγανακτήσαμε, πήραμε τη ζωή μας στα χέρια μας, αποφασίζουμε όλοι για όλους.
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΖΩΝΗΣ και ΟΧΙ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΑΝΕΡΓΩΝ. Αυτό ψηφίσαμε και με αυτό προχωράμε γιατί οι εργάτες της ζώνης είναι δυνατοί και μάχονται όλοι ενωμένοι! 
ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ ΖΩΝΗΣ 06/10/2009